Morgen nei-je durpse feestdag!

Jippie!! Morgen is DE GROTE DAG waarop honderden Doornenburgers gewacht hebben!

En wat is dat dan zult u misschien denken. Teruggaaf van de Belastingdienst? Einde coronatijdperk? De buurvrouw gaat weer zonnen in bikini? Gratis wijn voor alle vinologen? Start van de kermis in Doornenburg? GVA tóch gepromoveerd?

Het OUD PAPIER WORDT INGEZAMELD!

Wat kan een mins toch gauw blij zien‘ zou Hèrmke gezegd hebben.

Morgen, donderdag 7 mei, wordt na drie maanden eindelijk het oud papier weer ingezameld. En héél ut durp houdt dat papier gescheiden voor onze prachtharmonie St. Caecilia, die daarmee een leuk zakcentje kan verdienen.

Omdat die inzameling bijna drie maanden stil lag liggen de durpse schuren, bijkeukens en opritten inmiddels royaal vol met oude kranten en dozen. En die liggen vaak behoorlijk in de weg.

Afvalverwerker Remondis start echter al heul vroeg, namelijk om 7:30 uur. Vandaar de dringende oproep van de harmonie: leg het oud papier al vroeg aan de straat, in ieder geval vóór 7:30 uur. Of anders al op woensdagavond.

De voltallige harmonie is dan bijtijds bij SPAR WITJES om de driemaandenvoorraad van de kruidenier naar de straat te brengen. De Kerkstraat blijft in shock achter.

Wees op tijd dus want het zou vervelend zijn als je nét te laat de boel naar de straat gaat kruien.

Bellen met Hoofd Oud Papier en Legio Overige Onbenullige Zooi (H.O.P.E.L.O.O.Z.) van de harmonie – Joop – kan al helemaal niet want de inzameling wordt uitsluitend door Remondis gedaan. Joop zet zijn telefoon op “Stil GVD!!!”

De inzameling is voorlopig iedere 4 weken op donderdag. Tot en met 2 juli. Over de periode daarna moeten de Bemmelse raamtijgers nog een ei leggen qua financiering en uitvoer.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*