Ondertussen in de Vlastenstraat…

Maandagmorgen rond 10:00 uur bleek dat het Doornenburgse Oranje comité flink had geinvesteerd om van Koningsdag 2020 een succes te maken.

Rasentertainer en musicus Rob van de Sant stond in de Vlastenstraat klaar om de dag te openen. Een opening anders dan anders, want met de anderhalvemeterregels van het RIVM is koekhappen, zaklopen, versierde fietsen, dansjes van Mixed Moves, stiletto run en feesten helaas geen optie.

Het door de overheid uitgeroepen WONINGDAG werd aldus geopend met een muzikale bijdrage door Rob. Een anderhalve minuut lang Wilhelmus voor de anderhalvemeter uit elkaar staande bewoners van de durpse straat.

En aldus startte het comité de feestdag… FILMPJE!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*