Volkstuinders maken ruimte vrij voor ieniemienies

Een berichtje van de volkstuinvereniging!

Want ieder jaar begeleidt de club de ieniemienies van basisschool de Doornick met het ‘schooltuinproject’. Gezamenlijk gaan de blagen dan tuinieren en verbouwen ze groenten en plantjes en af en toe wat onkruid.

Dit jaar is dat wat lastiger door de uitbraak van het Vuige Virus. Klassikaal bezoek aan de volkstuintjes is daarom tegen de regels van het RIVM.

Maar omdat er tóch minimensjes zijn die graag willen tuinieren is door de vereniging voor de blagen van groep 3 tot en met 8 ruimte in de volkstuin “Öisterwijck” gecreëerd. Het spul kan dan samen met ouders of opa en oma op dat stukkie grond lekker tuinieren.

Zijn er nog meer blagen die dit willen, dan kunnen ze zich opgeven bij Hoofd Groene Vingers Harry Drost (per mail: harry.drost@kpnmail.nl). Er zijn inmiddels al verschillende ieniemienies die zich hebben opgegeven.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*