Stad en Land Makelaardij opent kantoor Gendt

Het had een droomopening moeten worden, daar in Gendt. Met harmonie, dansmariekes, vuurwerk, watervallen, vrienden, bekenden, cliënten, collega ondernemerTs en alle geïnteresseerden die de zaak een warm hart toedragen.

Maar helaas gooide de coronacrisis en de RIVM richtlijnen een moddervette hap roet in het eten. De officiële opening van het fonkelnei-je kantoor van Stad en Land Makelaardij aan de Julianastraat 23 in Gendt bleef daarom kleinschalig.

Wethouder Helga Witjes was er in ieder geval weer wél bij om lintjes te knippen, voor een struukske en om te proosten.

Eigenaar Wim Tuit formuleerde het als volgt: “Heel eerlijk gezegd hadden wij de ‘Grand Opening’ van ons nieuwe kantoor aan de Julianastraat 23 in Gendt iets anders voorgesteld… er waren plannen voor lokale hapjes en drankjes en vooral veel gezelligheid. Het samen vieren met iedereen die er zo hard aan heeft gewerkt en lokale ondernemers, collega makelaars en andere geïnteresseerden want wat zijn we trots op het eindresultaat!
Het is afgelopen donderdag iets anders verlopen, maar dankzij de mooie woorden van wethouder Helga Witjes namens het college en een video impressie van Van Essen Producties voelt het toch feestelijk. In deze tijd van digitale bezichtigingen is een digitale opening helemaal zo gek nog niet“.

En aldus ontstond een hele kleine Doornenburgse enclave bij de buufjes in Gendt. En wat voor één!

Een prachtig kantoor op een prachtige locatie! Daar mogen het (uit Doornenburgers bestaande) team van Stad en Land Makelaardij EN Doornenburg trots op zijn! Heel veel succes!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*