Talent met durpse roots in ’the Voice Kids’

Afgelopen vrijdagavond gezien op RTL4: the Voice Kids Blind Auditions.

En tijdens de talentenjacht van zingende en dansende blagen kwamen we een paar bekende snuutjes tegen! Want zangeres Julia (14 jaar oud) stond op het podium te zingen voor de jury bestaande uit Marco Borsato, Sanne Hans, Anouk en Ali B. terwijl in de coulissen haar ouders vol spanning meekeken.

En die ouders kennen we. Die komen uut Doornenburg!

Marcel Rensen en Margot Peters (van Piet van het Kasteelsepad).

Hoe de auditie verliep? Supergoed, want Julia is toegetreden tot het talentenleger van Sanne Hans. En maakt komende weken haar opwachting in de Battle van the Voice Kids om de hoofdprijs van € 25.000 in de wacht te slepen.

Zelf èkkes kieke? Kan HIERO. Wél even snel een gratis account aanmaken voor RTLXL en dan doorspoelen naar 0:28:26.

Volgende uitzending: vrijdag 17 april, 20:00 uur RTL4

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*