Wie hèd er nog wat oud papier?

Nu door de coronacrisis het oud papier vorige maand in Doornenburg niet werd ingezameld door onze prachtharmonie zitten alle durpse huishoudens met een probleem: waar LATEN WE HET!??

Gelukkig voelden de raamtijgers van gemeente Lingewaard op hun coronaklompen al aan dat er nattigheid van zou komen.

En dus verscheen onderstaand persbericht…

 

Persbericht gemeente Lingewaard

 

Vanwege de coronacrisis halen wij in april nog steeds geen oud papier op met vrijwilligers.

Wij willen het risico niet lopen de vrijwilligers hiermee in gevaar te brengen. Wij begrijpen dat het lastig voor u is het oud papier thuis te bewaren. Daarom hebben wij met Remondis afgesproken dat zij het oud papier in april zonder vrijwilligers ophalen.

WANNEER HALEN WIJ OUD PAPIER OP?
Samen met Remondis maken wij nu een planning voor het ophalen van het oud papier. Zodra we weten wanneer we het oud papier ophalen, maken wij dit bekend via het gemeentenieuws en social media.

Kunt u niet wachten tot wij het oud papier ophalen? Dan kunt u het oud papier ook naar één van de milieustraten brengen. Bel van te voren even om te vragen naar de kosten en de openingstijden.

2 Comments

  1. De harmonie ontvangt tot 1 juli 2020 haar vergoeding voor het oud papier. Tot die datum haalt echter afvalverwerker Remondis het oud papier op, en wel op de donderdagen 7 mei, 4 juni en 2 juli. Wat er daarna gebeurt is onbekend, daarover moet de gemeente nog een besluit nemen.

  2. Wij nemen aan dat de harmonie ondanks de lage prijs het oud papier blijft ophalen, echter door de corona crisis is er vertraging ontstaan, kunt u ook aangegeven wanneer er weer gestart kan worden met ophalen van oud papier?
    Of is dat nu van de baan en word het voortaan opgehaald door de gemeente?
    wij hebben nog ruimte om het op te bergen, maar zouden het jammer vinden als we het weg moeten geven terwijl de harmonie er nog iets aan kan verdienen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*