Gevalletje jammer

Gevalletje jammer.

Ondanks allerlei waarschuwingen om toch zoveel mogelijk thuis te blijven bleek dat motor minnend Nederland de zonnige zondag aangreep om massaal de landelijke dijken op te gaan.

En niet zo’n bietje. Want al vanaf héél vroeg werden alle dijkbewoners opgeschrikt door een lange stoet van motorrijders die al scheurend de dijken onveilig maakten. Vanuit de regio Gelderland (Rivierenland, Betuwe, Achterhoek) regende het klachten over motoren ‘die het gas helemaal open trokken‘.

Ook in Doornenburg was de hele zondag duidelijk het razende motorverkeer op de dijken hoorbaar. En dat is jammer. Héél jammer.

Niet alleen wordt daarmee de softe lockdown waarin Nederland zit geschoffeerd en maken ze hiermee een harde lockdown waarschijnlijker. Ook verpesten deze scheurders het voor de goedwillende motorrijders die in de toekomst ook nog over dijken willen rijden. Om nog maar te zwijgen over al die Nederlanders die WEL gehoor geven aan de oproepen om thuis in de tuin te blijven en nu de hele dag op de TT Assen zitten.

Deze’sportievelingen’ hebben hiermee aangegeven in ieder geval NIET de verantwoordelijkheid aan te kunnen om rekening met anderen te houden en zelfs hun eigen glazen voor de toekomst in te gooien.

En dat is… erg jammer.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*