Laat donderdag de driekleur wapperen!

Een oproep van het Doornenburgse comité 4/5 mei!

Want donderdag 2 april aanstaande is het precies 75 jaar geleden dat Doornenburg bevrijd werd. De tanks en auto’s van de geallieerden reden door de durpse straten die na 6 maanden frontlinie te zijn geweest volledig aan puin waren geschoten.

Ter herinnering hieraan vraagt het Comité 4 en 5 mei Doornenburg aan ALLE DOORNENBURGERS om die dag de nationale driekleur te laten wapperen! Vier de bevrijding van 75 jaar geleden die ontelbare mensen het leven heeft gekost.

Laat één dag lang de rood-wit-blauwe vlag zien om dit te vieren en NOOIT te vergeten!

 

1 Comment

  1. Hou hoi. Mss idee om ook de vlag protocool er nog even bij te doen. Ik zie nog elk jaar dat dat niet goed gaat. Verder hangt hij bij ons elk jaar uit. Top idee. Gr vera

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*