“Groeten uit Levendig Lingewaard”

De raamtijgers van de gemeente Lingewaard zijn op hun thuiswerkplek druk bezig met het schrijven van de zogenaamde ‘Omgevingsvisie’.

In dit ambtelijke stuk moet een stuk meerjarenbeleid worden geformuleerd over hoe toekomstig Lingewaard er uit zou moeten komen te zien. Qua durpkes. Qua winkels. Qua dienstverlening, voorzieningen en bedrijven.

Daarom heeft ieder adres van Lingewaard onderstaande ansichtkaart ontvangen met als verzoek uw mening kenbaar te maken.

Het concept is supersimpel. Schrijf erop wat je goed vind over Doornenburg en wat je nog mist (of wat verbeterd kan worden) en kieper de kaart in de rode PostNL brievenbus. Postzegel hoeft niet, reageren zou erg fijn zijn.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*