Doornenburg wordt nóg stiller…

Het is duidelijk… héél Nederland komt voor driekwart stil te liggen door het Vuige Virus dat Corona heet.

Alle openbare evenementen die dit voorjaar stonden gepland zijn bij deze afgelast. Van Kasteeltocht (die komend weekend zou plaatsvinden) tot Koningsdag, van MOV sponsorloop tot koor- en muziekconcerten en van Pasen tot Pinksteren.

Hoewel… Pinksteren valt dit jaar op 1 juni, dus als we Pasen uitstellen tot die dag vallen EINDELIJK Pasen en Pinksteren op één dag…

Op onze evenementenkalender – normaal gesproken overvol met durpse aangelegenheden – staat dit keer bij ieder al dan niet openbare Doornenburgse feestje tussen nu en 1 juni “Vervalt”. Ook van de evenementen direct in begin juni, zoals het Keizerschieten en Lente in Doornenburg is het hóógst twijfelachtig of die doorgang vinden. Bijeenkomen om alles te organiseren is namelijk ook niet toegestaan.

Bovendien moet je rekening houden met een verlenging van de maatregelen. Of zelfs een verscherping.

Het wordt het saaiste voorjaar ooit.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*