DRINGENDE OPROEP! Wie heeft mondkapjes of vuurwerkbrillen over?

En dan nu een DRINGENDE OPROEP!

Want de zorgprofessionals van Lingewaard (en Doornenburg in het bijzonder) hebben een groot tekort aan materialen! Met name mondkapjes en veiligheidsbrillen die de Buurtzorg nodig heeft tijdens haar bezoekjes aan de ouderen zijn HE-LE-MAAL OP!

Vandaar de oproep: heeft u nog mondkapjes en/of vuurwerkbrillen thuis waar u niets mee doen? Bel dan even Diny Selman of het algemene nummer van de Buurtzorg en lever ze in. Het tekort loopt alleen maar op en de verpleegkundigen willen zo lang mogelijk aan het werk blijven om de kwetsbare inwoners te verzorgen en ondersteunen.

Bel: Diny Selman 06-22156934 of het algemene nummer van Buurtzorg Doornenburg team 1: 06-30830029

Steun onze zorgprofessionals en laat hen veilig kunnen werken!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*