Lockdown voor Merlijntjes

Ook voor zorginstellingen zijn inmiddels extra maatregelen aangekondigd om het coronavirus tegen te gaan.

En dus zijn ook ‘onze’ Merlijntjes de dupe.

Helaas hebben ook wij vandaag moeten besluiten dat er geen bezoek meer mag komen bij Merlijn in verband met het Coronavirus. We gaan er alles aan doen om deze tijd met onze bewoners goed en gezond door te komen.
Wat dan zeker helpt zijn de verrassingen die we deze week kregen. Bijvoorbeeld een bloemetje voor elke bewoner, een zelf gemaakt kaartje van Lana voor alle bewoners en het personeel en er wordt spontaan hulp aangeboden door Guusje en Robert“, zo schreef de organisatie op social media.

Hartverwarmende verrassingen, daar is iedereen toch dol op?

Dus durpelingen… bedenk iets leuks en denk aan een Merlijntje of andere senioren in ons durpke die extra bevattelijk zijn voor het Vuige Virus en stuur ze een kaartje of een tekening of een Appje. Maar hou wel afstand!

Want een bezoekje kan voorlopig èkkes niet meer.

1 Comment

  1. Misschien is het mogelijk, om af en toe (één, twee keer in de week) een zwaaimomentje in te lassen voor de Merlijntjes vanuit de zorgvoorziening ……?!
    Bijvoorbeeld op zondag (en woensdag) rond twaalf uur s’middags, zodat de bewoners dan voor het raam staan/zitten op eigen kammer…..?!
    Dit voor familie, kennissen, vrienden en àlle durpelingen, die de Merlijntjes en al hun verzorgend personeel, een warm hart toedragen. En om even een glimp op te vangen van elkaar en een lach op het gezicht te zien!
    Nu is mijn vraag aan allen maar voorál aan de Merlijn, denk ik, of dit te realiseren is……wél op afstand van elkaar op straat!!!

    Groeten, Jannie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*