Uw burgemeester spreekt…

** PERSBERICHT **

Beste heer, mevrouw,

Het zal u niet zijn ontgaan: het kabinet heeft vergaande maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus in Nederland te voorkomen:

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/03/12/nieuwe-maatregelen-tegen-verspreiding-coronavirus-in-nederland.

Belangrijk voor u is de maatregel dat bijeenkomsten met meer dan honderd bezoekers worden afgelast en contact met kwetsbare groepen moet worden vermeden.

Ik doe een dringend beroep op u om deze maatregel te volgen. Dat betekent dat u eventuele geplande bijeenkomsten met grote groepen annuleert en/of verplaatst naar een later moment.

Ook als het verwachte bezoekersaantal lager ligt dan honderd personen is het verstandig die activiteit niet door te laten gaan. Plekken waar meer mensen bij elkaar komen, zijn bij uitstek plekken waar corona de kans krijgt zich te verspreiden.

Op www.lingewaard.nl/corona houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond corona en de maatregelen die wij nemen. Ook verschijnt daar binnenkort een lijst van evenementen, bijeenkomsten en activiteiten die zijn afgelast en/of worden verplaatst.

Mocht uw activiteit nog niet op de lijst staan, dan voegen wij die graag toe. Als u dat wilt, stuur dan een mail naar communicatie@lingewaard.nl met de naam, locatie en datum van de activiteit die niet doorgaat.

Ik dank u bij voorbaat hartelijk voor uw medewerking. Alleen door samen goede afspraken te maken houden we het coronavirus buiten de deur.

Met vriendelijke groet,

Josan Meijers,

Burgemeester van Lingewaard

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*