BREKEND: Doornenburg staat (bijna) stil **update**

Inmiddels wordt duidelijk dat méér en meer organisaties en verenigingen hun activiteiten op een laag coronapitje hebben gezet.

Prachtharmonie St. Caecilia heeft tot 1 april alle activiteiten stopgezet op advies van muziekbond KNMO. Dat betekent géén repetities meer voor orkest en slagwerkerTs, géén medewerking aan buurtconcert en Kasteeltocht op 28 en 29 maart, en ook dat de algemene ledenvergadering, die voor vanavond gepland stond in het Ontmoetingscentrum, gaat niet door. Gelukkig mag thuis repeteren wél.

Dansvereniging Mixed Moves laat haar leden voorlopig ook thuisblijven, er wordt niet meer opgetreden en getraind in het Ontmoetingscentrum tot 1 april.

Verder zijn alle bijeenkomsten in het Ontmoetingscentrum van de Burchtsanghers, koor Ons Verzetje, EHBO St. Lucas en de bibliotheek afgelast.  De Stichting Welzijn Lingewaard cancelt alle activiteiten tot 1 april, dus dat betekent dat ook het SWL Open Eetcafé van 27 maart komt te vervallen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*