BREKEND: Doornenburg staat (bijna) stil **update 3**

Ondanks alle berichtgeving rondom het Coronavirus moeten we niet vergeten dat de lagere scholen nog gewoon geopend zijn.

Ook de middenstanders van ons durpke hebben hun deuren nog steeds geopend. Spar Witjes en Doornenburgs Warmste Bakkertje van Kol draait als een tierelier want er zijn durpelingen die het zekere voor het onzekere nemen en alvast wat extra’s in huis halen.

Herberg de Doornenburg is ook geopend voor haar gasten, net als Restaurant Rijnzicht, Café Kort Oisterwijck en het Eethuis- en borrelcafé aan de Kerkstraat.

Jeu de boule vereniging Doornenburg maakte zojuist bekend de wekelijkse wedstrijden op te schorten tot na 1 april. Het blijft dan voorlopig stil in het gebouwtje van schietvereniging Kort Oisterwijck aan de Pááánderseweg, want normaliter begint op 1 april het ‘buitenseizoen’ en speelt de club weer in de open lucht bij de tennisvelden.

Kasteel Doornenburg laat weten dat het pianoconcert van Ivo Janssen in de rustieke ridderzaal van het kasteel is afgelast. Het concert stond gepland op 28 maart en zal later dit jaar worden ingehaald.

Een berichtje van de buufjes in Angeren: de Lentekriebels die op 4 en 5 april zouden worden gehouden gaan in dat weekend NIET door. Het evenement wordt verplaatst naar 20 en 21 juni 2020.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*