“Lingewaard Doet” steunt Doornenburg

** PERSBERICHT **

Heeft u al gehoord van Lingewaard Doet? Dit voorjaar zijn Doornenburg en Huissen aan de beurt met de cheques voor inwonersinitiatieven.

Geld inzamelen voor initiatieven in uw buurt via Lingewaard Doet

Elk huisadres in Doornenburg en Huissen krijgt rond 28 maart een cheque van € 10. Op de website van Lingewaard Doet kunnen bewoners deze cheque activeren en dan doneren aan de initiatieven die zij willen steunen. Als het initiatief het hele bedrag heeft ingezameld, keert Lingewaard Doet het bedrag uit aan de initiatiefnemer. Daarna kan de initiatiefnemer aan de slag met de uitvoering!

Via de website kunt u uw initiatief aanmelden

Dit kunnen sociale initiatieven zijn, maar ook initiatieven die bijvoorbeeld de verkeersveiligheid in de wijk verbeteren. Uw initiatief moet voor de inwoners van uw dorp of wijk zijn (dus geen nieuwe tenues of attributen voor een sportclub). In de bijlage van deze mail vindt u alle spelregels.

Na twee ronden van Lingewaard Doet hebben we al veel mooie initiatieven gezien in de andere kernen. We hopen op veel aanmeldingen en donaties in Doornenburg en Huissen. Hiervoor vragen wij ook uw medewerking.

De komende weken volgt er meer informatie via Het Gemeentenieuws en de Facebookpagina van gemeente Lingewaard.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op de gebiedscoördinator. Dat kan via de mail: regisseur@lingewaarddoet.nl of telefonisch: 026-3260111 (algemeen nummer).

Wij zijn ben heel benieuwd naar de ideeën!

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*