BREKEND! Èfkes un bèkske vrijdag VERVALT!

de coronacrisis zorgt internationaal voor nogal wat beroering. Ook Doornenburg komt daar niet onderuit.

In de drie-vier-vijf jaren dat het maandelijkse bijtötel momentje voor de ouwere jongeren van Doornenburg nu bestaat is het nog nooit voorgekomen dat Èfkes un bèkske niet doorging.

Tot nu toe.

Want in verband met de Coronacrisis is door de organisatie contact gelegd met de Buurtzorg Doornenburg. En in gezamenlijk overleg is besloten om vrijdag 13 maart èfkes GEEN bèkske koffie te schenken. Tenminste… niet gezamenlijk in het Ontmoetingscentrum.

Aangezien de bezoekers grotendeels tot de doelgroep behoren die het meeste last van het schijnbaar onstuitbare virus hebben is een openbare bijeenkomst nu niet zo handig. De organisatie hoopt dat over een maand – op vrijdag 10 april – de situatie is verbeterd en dan krijgt iedereen twéé bèkskes koffie. Met cake voor de schrik.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*