Bericht van een vrindje

PizzaHans uit Doornenburg is klaar voor het nieuwe seizoen!

De houtvoorraad, de Italiaanse tomaten en bloem zijn aangevuld.

Nodig PizzaHans uit voor uw familiedag, verjaardag, buurtfeest, reünie, tuinfeest, kermis, bedrijfsfeest, evenement of zomaak en ga lekker Pizza bakken of eten! Aangevuld met voor- en nagerecht is natuurlijk ook mogelijk.

Pizza Hans de mobiele pizzabakker zorgt voor een unieke ervaring bij iedere gelegenheid. Vanuit een originele Italiaanse houtoven, bakt hij de heerlijkste ovenverse pizza’s. Houtgestookt en dat proef je!

Bij PizzaHans is vers en zelf bereid het toverwoord. Pizzahans maakt alles zelf! Flinterdunne en krokante bodems met dagverse toppings zorgen voor het ‘Italië bij je thuis’. Pizza Hans werkt met de beste ingrediënten van de hoogste kwaliteit en zorgt voor een heerlijke pizza.

Kijk voor de mogelijkheden: www.pizzahans.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*