Blagen zoeken sponsors voor MOV Sponsorloop

Binnenkort staan ze weer aan uw voordeur: de blagen van basisschool De Doornick.

Want ook dit jaar zoeken ze weer sponsors. Sponsors voor de jaarlijkse MOV Sponsorloop die op 7 april 2020 wordt gelopen.

Dit jaar gaat de opbrengst naar de stichting Kuychi. De stichting ijvert zich ervoor om kansarme kinderen in Peru een thuis en een toekomst te geven.

Ekkes schooljuffen? Komt ie: “De missie van de stichting volgens oprichtster Helena van Engelen  is mensen hun waardigheid teruggeven, vertelt ze. “Je ziet het aan mensen, wanneer ze hun waardigheid verloren hebben. Bedelen, bijvoorbeeld, maakt dat je over jezelf denkt: ik ben niets waard, ik ben niemand, ik kan niks.” Dat geldt nog veel sterker voor het enorme aantal kinderen dat misbruikt is. “Ik zie het meteen aan een kind dat hier voor het eerst binnenkomt. Het straalt een verdrietige boodschap uit: ik ben niets waard, ik ben een wegwerpartikel. Het is mijn missie om zo’n kind weer de schoonheid terug te geven, zodat het ‘t mooie weer kan zien in zichzelf en in de wereld om hem heen. Als oogjes weer gaan stralen, dan word je als gever opeens de ontvanger. Dat maakt dit werk zo vervullend.

Duss…. geef gul en laat ze lekker rennen, die ieniemienies op 7 april!

 

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*