Durpse Expat meldt leegloop hotels door Corona

Op NPO Radio1 was ze gisterenmorgen al vroeg te horen.

José Mattijssen. Expat uut Doornenburg, dochter van Thé en Miets Mattijssen (van de FINA pomp, vraag maar na aan een boomer). José is een hotel begonnen in Courmayeur op het drielandenpunt Frankrijk-Italië-Zwitserland. (HIERO)

En als je tegenwoordig Italië zegt komt meteen de Corona discussie op gang. Zo ook met José. Want presentator Jürgen van den Berg interviewde haar over de gevolgen van de Coronacrisis voor hotels in Italië. Die is namelijk niet mis.

Het regent annuleringen“, zo begon José. “Toeristen van over de hele wereld die kamers hadden gereserveerd cancellen nu de vakantie in verband met het virus“.

Waarmee de allereerste desastreuse gevolgen van de Coronacrisis zich beginnen af te tekenen. Want waar eindigt dit?

Aan de andere kant… mocht je nog een vakantiestekje zoeken in de sneeuwgebieden, dan is er bij Jose nog wel plaats.

Zélf èkkes luustere naar José? Klik op onderstaand plaatje en scroll naar beneden. Zoek NPO Radio 1 Journaal op woensdag 4 maart, van 7:00-8:00 uur. En klik op het driehoekje voor weergave. Het interview begint op de tijdlijn om 00:10:30.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*