Stad en Land Makelaardij vindt nei-j stekje

Vrindje en Doornenburgse ondernemerT Stad en Land Makelaardij groeit uit zijn jasje en heeft daarom wilde plannen gekregen.

Slopen, ruimen, indelen, herindelen en opnieuw her-her-indelen, nieuwe wanden bouwen, kleuren kiezen, lichtplan maken, meubels kiezen…. Er komt wat op je af als je besluit je kantoor te verhuizen!”, aldus een blije maar vermoeide eigenaar Wim Tuit.

Want Stad en Land Makelaardij zocht eh…. stad en land af voor een mooie kantoorlocatie en kwam uit in de Durpsstroat ien Groeten uut Gendt.

En daar – bij de ingang van het winkelcentrum – wordt nu heftig verbouwd. Met de hulp van lokale collega ondernemers zoals Emiel Basten (BBS uit Gendt), Roy Wiltink (Wiltink Schilderwerken uit Haalderen) en Richard Sprokkereef (Ri-Style uit Doornenburg) wordt het hele pandje grondig aangepakt.

Wanneer de opening staat gepland is nog niet bekend. Hoort u nog, via dit vrolijke webhoekje.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*