Geslaagde try-out van Filmhuis Doornenburg

Zaterdagmiddag werd in het Ontmoetingscentrum een try-out gedaan voor een klein gezelschap.

FILMHUIS Doornenburg had een van de zalen van het dorpshuis omgetoverd tot zaal Apollo Huessen Pathé Amsterdam voor een gezellige filmvoorstelling met als doel te kijken of alles technisch en geriefelijk klaar was voor de GRANDE PREMIÈRE op vrijdag 27 maart.

InitiatiefnemerT Will Volleberg opende namens het bestuur van het Ontmoetingscentrum de try out met het verzoek aan de aanwezigen om vooral kritisch te kijken naar zitcomfort, goed zicht, beeld, geluid en natuurlijk de sfeervol aangeklede filmzaal.

Na de film – die we niet zullen verraden omdat nog niet bekend is welke premièrefilm gedraaid gaat worden – werden nog wat kleine puntjes op de i gezet, maar vrijwel iedereen was erg enthousiast over de opzet en de locatie voor een gezellig uitje.

Want een filmpje pakken in Doornenburg heeft véél voordelen ten opzichte van een film in Ernem of Nimwège: je kunt er op de fiets naar toe, er zijn géén parkeerproblemen, je ziet bekenden en aj’ wil kujje de hele tied plat proate. Als het maar niet tijdens de film is…

Binnenkort méér nei-js over het vervolg van FILMHUIS DOORNENBURG

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*