Data 4e editie Tempel of Boem bekend!

Slagwerkgroep Doornenburg maakt van dorpskerk weer grootse muziektempel! Inmiddels is dit bijna professionele slagwerkspektakel alweer toe aan versie 4.0. 

Witte rook uit de oefenruimte van de Doornenburgse slagwerkerTs! Op vrijdag 27 en zaterdag 28 november vindt in de Martinuskerk van Doornenburg de 4e editie van muziekspektakel ‘Tempel of Boem!’ plaats.

Na de uitverkochte concerten van de afgelopen jaren belooft het ook ditmaal weer een sensationele muziekavond te worden. En niet één maar twee!

Naast de Slagwerkgroep Doornenburg zullen diverse topartiesten en musici – waaronder begeleidingsband, blazers en violisten – zorgen voor pop-, klassiek- en visueel entertainment.

We laten slagwerkwoordvoerder Theo “d’n Rut” Rutten aan het woord (en hopen de microfoon weer heelhuids terug te krijgen): “Ons programma staat jaar dit volledig in het teken van deze Tempel of Boem! Deze uitverkochte avonden zijn inmiddels dé uitdaging voor onze slagwerkgroep geworden. Momenteel zijn de voorbereidingen in volle gang en worden nog uitgebreide arrangementen geschreven. Het belooft wederom muzikaal van topniveau te worden. Op het programma zal ditmaal populaire muziek uit diverse genres staan, met op tijd een stevig potje slagwerkspektakel zoals men dat doorgaans van ons gewend is”, aldus de zegsman.

De Tempel of Boem! werd in voorgaande edities uitgevoerd met o.a. finalist van de Voice of Holland Merijn van Haren van rockband Navarone, Circle Percussion en Golden Earring drummer Cesar Zuiderwijk. De fonkelnei-je concert line-up voor 2020 wordt nog bekend gemaakt, maar de kaartverkoop start al op zaterdag 5 september.

Nadere informatie volgt op facebook, websites als DITTE en DATTE en uitgaven van het Gemeentenieuws.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*