“You’ll never walk alone”

Zondag 15 maart wordt een Spinning Marathon georganiseerd bij Sportcentrum Leco in Bemmel.

DoornenburgerT Helma Bekker-Alsemgeest initieert deze marathon onder de naam “You Never Walk Alone” om geld in te zamelen voor Team Westland, een stichting die zich inzet voor het financieel ondersteunen van initiatieven die verband houden met de ziekte kanker.

Helma verloor afgelopen september haar grote liefde Jan aan deze verschrikkelijke ziekte.

Bovendien gaat Helma en haar schoonfamilie op 17 juni de Col du Tourmalet in Frankrijk te  voet bedwingen. Da’s nie niks want dat ding is 18 km lang en hoger dan de Riiiiiiendiek of de Spietoren van het kasteel.

Daarom zoekt Helma sponsors. Het inschrijfgeld voor de Spinning Marathon is een eerste aanzet om dat geld bijeen te krijgen. Geld dat uiteindelijk vloeit in de kas van Team Westland. En dus ten goede komt aan het goede doel.

Meemaken, bij zijn?

Let op hoe het werkt op zondag 15 maart:

Eerste uur: 9.00 – 10.00 uur voor leden.
Tweede uur: 10.15 – 11.15 uur voor leden.
Derde uur: 11.30 – 12.30 uur zowel voor leden als niet-leden. Ook niet-leden zijn van harte welkom!

Aanmelden:
Voor het eerste en het tweede uur kan men aanmelden via de App. Een vrijwillige bijdrage is welkom, er is een donatiebox aanwezig.
Het derde uur kan gereserveerd worden via lacospinning@gmail.com vanaf zondag 1 maart. Kosten per fiets/deelnemer bedragen € 10,00 per uur. Betaling contant en graag gepast. Hulptroepen zorgen voor volle bidons en een stukje banaan. Bananen worden gesponsord door Spar Witjes Doornenburg.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*