Carnaval in Doornenburg (slot)

(vervolg) Uiteindelijk belandt het hele kluppie in het schuttersgebouw waar het feest pas écht begint.

De feestelijk versierde zaal is binnen enkele minuten tot de nok gevuld met feestvierders. Voor de ieniemienies staat een springkussen opgesteld. Achter de bar wordt hard gewerkt door vrijwilligers van de schutterij om iedereen aan nattigheid te helpen.

De carnavalsmatinee is een groot succes. De organisatie haalde zelfs nog wat extra fusten bier uit het archief om aan de vraag te kunnen voldoen.

Carnaval 2020 gaat daarmee de boeken in als een druk bezocht feest. Die zelfs de op één na grootste optocht liet zien in de gemeente Lingewaard! Maar het afgelasten van de optochten op zondag in alle andere kerkdurpkes (behalve Gendt) had daar waarschijnlijk ook iets mee te maken…

Met dank aan alle vrijwilligers die dit prachtige feest hebben mogelijk gemaakt!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*