HelperTs Vrijheidsconcerten bekendgemaakt

Op 3 en 4 april houdt koor Jekadee het bevrijdingsconcert ‘Geef vrijheid een stem’ in het kerkgebouw van Doornenburg. We schreven er al eerder over.

Inmiddels zijn de namen van de gastartiesten ook bekendgemaakt door de organisatie.

Saxofonist en zanger Hans Cornelissen, zangeres Thea van Duren en de tröters trompettisten Walter Frehé, Matthias Elbers, Bert van Deelen en tromslager percussionist Alex Ubbink staan het koor vocaal en instrumentaal bij tijdens de twee concertavonden.

De bevrijdingsconcerten zijn onderdeel van de herdenkingsactiviteiten rondom ‘75 jaar vrijheid‘ die dit jaar in héél Nederland plaatsvinden. Kaarten zijn nog beperkt te koop bij voorverkoopadressen SPAR Witjes in Doornenburg en The ReadShop Viergever in het Gendtse.

foto: Anneke Jager

Zangeres Thea van Duren (foto: Anneke Jager)

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*