Te koop: feestlocatie!

Okee ondernemerTs en vrije jongens en meisjes uit de WIJDE omgeving van Doornenburg: OPGELET!

Het pandje staat al enige tijd te koop, maar deDoornenburger doet ook een duit in het frietzakje en wil via dit vrolijke webhoekje Henk en Marianne een helpende hand bieden.

Daarom:

TE KOOP (of te huur)

Feestlocatie, cafetaria en café ‘ Kort Oisterwijck’

met bovenwoning in Doornenburg te huur ( pand ook ter overname)

Horecabedrijf met lage overname som, veel ruimte op een ruim perceel. Mogelijkheden voor groot restaurant met cafetaria of All You Can Eat. Kort Oisterwijk ligt aan een toeristische omgeving in Doornenburg.

Het betreft een goed onderhouden pand. In de loop der jaren hebben verschillende uitbreidingen en aanpassingen plaatsgevonden. Het bedrijfsgedeelte bestaat uit een cafégedeelte, cafetaria en multifunctionele zaal. Het bedrijf is sinds jaar en dag in gebruik als zalencentrum met café en cafetaria geëxploiteerd door de huidige eigenaren.

Het cafégedeelte beschikt over diverse gebruiksmogelijkheden. Er is ruimte voor een maximale capaciteit van 80 personen.

De multifunctionele zaal wordt voor diverse partijen en gelegenheden gebruikt. De zaal beschikt over een capaciteit tot 220 personen. De indeling kan worden aangepast op het betreffende evenement. De zaal kan groter en kleiner worden gemaakt. Naast deze ruimtes is ook een terras aanwezig.

Meer info? Klik HIERO.

 

 

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*