Herinnering: BHV cursussen in OoCéé

We ontvingen een herinnering van de straffe kjèljes en djènjes van het Ontmoetingscentrum van Doornenburg.

Want daar worden binnenkort BHV cursussen gegeven.

Afgelopen jaren zijn enkele zeer succesvolle cursussen BHV georganiseerd door het dorpshuis. En dus staan dit jaar opnieuw een aantal data gepland voor de populaire en vaak noodzakelijke cursus“, zo staat te lezen op de website van de vereniging.

Verder staan er de data 10, 12 en 24 maart 2020 gepland. De cursussen duren van 9.00-16.00 uur en onderwerpen als e-learning, NIBHV registratie met certificaat en een lekkere lunch bevatten na afloop van de dag geen geheimen meer voor u.

Aanmelden voor de training kan per mail: info@ocdoornenburg.nl

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*