Kasteel aan vooravond van verbouwingen

Kasteel Doornenburg staat voor een aantal ingrijpende verbouwingen.

Binnen enkele weken schijnt de kasteelboerderij dan toch eindelijk te worden aangepast. De huidige woning wordt verbouwd waarbij een 5-tal appartementen voor de Bed&Breakfast functie zullen verrijzen. Daarvoor moet ook de woning worden aangepast.

Vervolgens komt de oude schuur aan de beurt; hierin komen ruimtes voor de vrijwilligers en een vast punt voor kaartverkoop.

Maar ook in de hoofdburcht zelf zijn activiteiten. Want na de ingebruikneming in 2002 is de Floriszolder toe aan vernieuwing.

“Alles is er uitgehaald om de houten vloer te behandelen. De expositie wordt opnieuw ingericht, deels met nieuw materiaal. Ook de verlichting krijgt ruim de aandacht. Naar verwacht zijn de werkzaamheden in mei afgerond. De Floriszolder is dan weer beschikbaar als vast onderdeel van de reguliere rondleidingen”, zo meldt het kasteel.

Kortom… reuring opt Kasteel!

bron foto’s: facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*