Doet u ook mee met de carnavalsoptocht?

Het is de eerste dag van februari. Nog zo’n 3 weken te gaan en dan is het Carnaval.

En carnaval in Doornenburg, dat is de laatste jaren een bietje een dingetje.

Want sinds carnavalsvereniging de Riensplitsers de stekker uut de carnavalsoptocht trok wegens gebrek aan animo, enthousiasme, kwaliteit en bier voor de Raad van Elf is ‘het carnaval’ op een laag pitje komen te staan.

Dat het überhaupt nog brien is te danken aan een klein kluppie feestneuzen die carnavalsoptocht en feestmatinee vooral voor de blagen en hun ouders wilden behouden. Sinds vorig jaar wordt de toeloop alweer groter en zien we meer deelnemers aan de optocht, dus het vlammetje krijgt al wat meer pit.

Zoveel pit zelfs dat er al voorzichtig gesproken wordt van een carnavalsvereniging in oprichting. En vooruitlopend daarop start het comité op zaterdagmiddag 22 februari om 15:00 uur met de carnavalsoptocht 2020.

Omdat jaarlijks in Doornenburg de allereerste carnavalsoptocht van Lingewaard wordt gehouden mogen ook buutedurpse feestneuzen meedoen. Dé uitgelezen kans om je praalwagen of loopgroep alvast uit te testen voordat in je eigen durp het carnaval losbarst.

Iedereen die dus mee wil doen kan zich opgeven bij de grootmoeftie van het carnavalsfeest: Geert Claassen: tel. 06-22334276 of g.claassen4@kpnplanet.nl Meer info staat trouwens op de fonkelnei-je site HIERO of op feestboek.

En alle anderen die niet meelopen komen gezellig naar de matinee in het schuttersgebouw. Iedereen blij.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*