Ridderzaal concert met R-chestra

Ja hoorrr… nei-js vanaf de kantelen van het kasteel!

Op zondag 9 februari aanstaande speelt R-chestra in de statige ridderzaal van het oeroude pandje aan de Kerkstraat.
R-chestra is een band uit Nijmegen die wereldmuziek speelt. “Ze hecht eraan muziek op te vatten als een ongelofelijk dynamisch en hybride fenomeen waar ze zelf volop deel van uitmaakt”, zo vertelt de flyer.

“R-chestra maakt muziek vanuit een onbevangen verbinding tussen het oude en nieuwe, tussen oost en west, noord en zuid. Soms heb je van die parels in Nederland die aanwezig zijn maar te weinig worden gehoord. Dat is het geval met de muziek van R-chestra”.

De band stond op diverse prestigieuze podia en was diverse keren op TV te zien o.a. bij Barend en van Dorp en begeleidden ze de Syrische zangeres Shaza Hayek bij Vrije Geluiden.Radio Nederland Wereld Omroep verkoos niet voor niets R-chestra tot tweemaal toe tot de beste wereldmuziekband van Nederland.

Bezetting: Pieter Klaassen, gitaar en zang – Lucien Matheeuwsen, bas en zang – Frans van Geffen, fluit – Gerie Daanen, accordeon en bajan – Henk Wanders, percussie – Johnny Rahaket, viool en zang.

SHOWTIME is om 16.00 uur, inloop vanaf  15.30 uur. Entree € 12,50

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*