“All Together Now” met durpeling op TV

All Together Now!

Een nei-je RTL show die wekelijks op zaterdagavond uitgezonden wordt. Maar wat is het nou precies?

Èkkes schooljuffen: “All Together Now is een tv-programma op RTL 4, waarin zangers optreden met als doel de honderdkoppige jury te laten opstaan en meezingen. In de zangwedstrijd treden Nederlanders in allerlei muziekstijlen op. Iedereen kan zich opgeven, solozangers, duo’s en groepen. In de jury zitten honderd muziekprofessionals. Als ze het optreden goed vinden, staan ze op en zingen ze mee. Het doel van de deelnemers is om zoveel mogelijk mensen mee te laten zingen. Chantal Janzen presenteert All Together Now op RTL 4. Jamai Loman is te zien als aanvoerder van ‘de 100’, de jury”.

Aanstaande zaterdag 1 februari zien we bekende snuutjes op TV. Doornenburger Richard Sprokkereef treedt dan op met Anita Hertsenberg (die we nog kennen van de Tempel of Boem! concerten) en probeert de 100 kritische juryleden te laten staan.

Kijken dus! En duimen voor Richard!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*