Premièretijd! “Temmen van het Beest” in Providentia

Nei-js van de buufjes uut Gendt!

Op zaterdag 7 maart 2020 vindt er een theatervoorstelling van Toneelgroep Web plaats in zaal Providentia in Gendt. Een zéér bijzondere voorstelling voor mensen die van thrillerTs houden!

We gaan èkkes schooljuffen:

Cultureel podium Gendt is er in geslaagd om theatergroep het WEB op de planken te krijgen in Providentia Gendt. Deze toneelgroep heeft een een enorme staat van dienst.
In voorgaande voorstelling heeft deze theatergroep bewezen het pupliek te boeien met hun spannende voorstellingen. De reeks van voorstellingen gaat van start met de première op zaterdag 7 maart in ons mooie sfeervolle theater.

In deze bloedstollende thriller duikt Marjolein na een aanranding te hebben overleefd samen met haar twee beste vriendinnen Debbie en Patricia onder in een huisje in de duinen. Wanneer haar overvaller haar daar weet te vinden, besluit Marjolein terug te vechten en hem met meer dan gelijke munt terug te betalen. Ze gaat ver, maar gaat ze té ver?

Na de thuiskomst van Debbie en Patricia ontvouwt zich een kat- en muisspel tussen de dader en de vrouwen, maar ook tussen de vrouwen onderling, wat hun vriendschap danig op het spel zet.

In deze voorstelling van Theatergroep het Web wordt op het scherpst van de snede gespeeld en vraagt het uiterste van de spelers. Hoe ver mag je gaan om gerechtigheid te krijgen? En wat als gerechtigheid niet rechtvaardig is?

Met Wieneke Weitering, Thelma Evers, Heidi Drenth en Erwin Teering

Marco Rochette, tevens verantwoordelijk voor de eindregie, schreef deze thriller speciaal voor Theatergroep het Web. Bekijk de volledige speellijst op www.theatergroephetweb.nl

 

Première # TEMMENVANHETBEEST  **  Zaterdag 7 maart 2020  **  Zaal Providentia, Gendt ** Showtime: 20.00 uur

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*