Carbage runners zwaaien naar Doornenburg

Ontvangen vanuit Zwitserland: een foto van een setje Doornenburgers die meedoen aan de zgn Carbagerun!

Carbagerun? Wazzdâh?

LuisterT, we gaan èkkes schooljuffen:

De Carbagerun is de ultieme road trip door de sneeuw in een oud barrel. Elk jaar rijden we een nieuwe, uitdagende en unieke route. In 2020 zijn er maar liefst twee Winter edities van the Carbage run. De Alpen route in week 4 en de Noorse route in week 7. De Winter editie Alpen route 2020 start in Nederland. Vervolgens rijden we door:
– België
– Luxemburg
– Frankrijk
– Zwitserland
– Oostenrijk
– Italië
– Slovenië
– Kroatië
Daarna rijden we weer door Slovenië om vervolgens te finishen in Oostenrijk. Een route van ruim 2.000 kilometer over uitdagende wegen met prachtige uitzichten. We vermijden de snelweg zo veel mogelijk en laten je de mooiste plekken in de Alpen en Dolomieten zien“, aldus de organisatie.

Ekkes kieke of er nog méér Doornenburgse vlaggen wapperen? Klik HIERO en juich de durpse kanjers toe! En zwaaien met die vlag, hè?!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*