Doornenburgs Filmhuis in oprichting

Enthousiaste filmliefhebbers zijn van plan om een filmclub op te richten genaamd filmhuis doornenburg. de fonkelnei-je club heeft zich ten doel gesteld om Doornenburgse inwoners kennis te laten maken met ‘de betere film’

Design vintage movie tickets. Retro cinema. Vintage movie camera and film reel, vector logos.

Reuring ient durp! Want sinds zéér kort zijn er initiatieven om een Doornenburgs FILMHUIS op te richten.

Een aantal enthousiastelingen en liefhebbers van de betere film (we noemen geen namen maar als je bijvoorbeeld Luuk Timmers, Will Volleberg, Jacqueline Niels-Janssen of Erik Feijen roept zit je best warm) hebben de köpkes bijeen gestoken en zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de oprichting van een filmclub.

De films zouden kunnen worden vertoond in het Ontmoetingscentrum. Eén van de zalen kan worden aangepast naar de wensen van de club. Want er zijn natuurlijk nogal wat voorwaarden.

Allereerst is een groot scherm, een goede projector en geschikte audioapparatuur noodzakelijk. De zaal moet natuurlijk beschikbaar zijn en voorzien zijn van verduisteringsgordijnen.
Het bestuur van het OoCéé is enthousiast over het initiatief en is bereid geweest om alvast de verduisteringsgordijnen aan te schaffen. Momenteel wordt nog gezocht naar de juiste audiovisuele apparatuur.

Via de Bibliotheek Gelderland-Zuid, die ook gebruik maakt van het gebouw, zijn contacten gelegd met aanbieders van films voor kleine gezelschappen. Tegen een kleine bijdrage kunnen kijkers genieten van een bijzondere film en onder het genot van happie snappie na afloop napraten.

Ook voor onze ieniemienies wordt mogelijk een speciaal programma samengesteld.

De club hoopt eind maart te kunnen starten met de eerste filmvoorstelling. Welke film dat wordt is nog niet bekend.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*