Herberg de Doornenburg scoort met CastlePub Quiz

Het viel zaterdagavond niet mee om alle bezoekers in de koffiekamer van Herberg de Doornenburg – op de binnenplaats van het kasteel – kwijt te kunnen.
Maar met een bietje schuiven van tafels en stoelen en piere en miere lukte het wonderwel.

Zaterdag vond de allereerste CastlePub Quiz plaats in Doornenburg. Opgezet door Toon en Ans Niels werd de eerste gezellige avond uit een reeks van drie georganiseerd voor teams die hun algemene kennis konden testen.

De pubquiz startte met 7 teams en de avond werd verdeeld in drie blokken van twee rondes waarbij de meest uiteenlopende vragen voorbij kwamen, ondersteund door foto’s en geluidsfragmenten. Verantwoordelijk voor de audiovisuele apparatuur was natuurlijk Eastvillage Doornenburg.

De stille hoop van organisator Toon kwam uit, want uiteindelijk bleven er na 6 rondes twee winnaars over met evenveel punten. Team “Chard” won uiteindelijk tijdens de SHOOT OUT na een enerverende finale van team “Durpse Hoop In Bange Dagen” en won een lekker luncharrangement bij de Herberg voor het hele team.

Op vrijdag 21 februari en zaterdag 21 maart volgen de volgende twee CastlePub Quiz avonden. De laatste is al volgeboekt, voor 21 februari is nog plaats. Alle winnaars gaan door naar de finale avond met publiek op vrijdag 10 april 2020.

Meedoen, bij zijn? Geef je dan op via HIERO.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*