Tied vur un muziekgrammelefoonplaatje

Voor dit berichtje zetten we een paar voorzichtige stapjes buiten Doornenburg, maar wél op de muzikale ladder van Popmuziekland Anno 2020.

Nét een maandje te laat trouwens maar dat mag de pret niet drukken. Onderstaand muzikale pareltje viert de adembenemende samenzang van het Beach Boys nummer ‘God Only Knows’ dankzij de heldere vocalen van onder andere frontman Milo Groenhuijzen.

“MILO speelde al op 3FM, Radio 1, in het voorprogramma van Nick Mulvey in poppodium Paradiso en op Bevrijdingsfestival Overijssel. Door de melodische en melancholische klanken voelt het alsof de muziek herinneringen bij je oproept, ook al hoor je het pas voor het eerst. In maart 2018 bracht MILO hun eerste EP ‘No Man’s Land’ uit die opgenomen is in Kytopia. Na deze intieme EP en een zeer geslaagde crowdfunding werkt de band op het moment aan hun debuutalbum met producer Guido Aalbers (o.a. Coldplay, Bertolf en Queens of the Stone Age)“, zo vermeldt de website van deze jonge band.

Milo: een band met geweldige eigen nummers, boordevol ambitie en af en toe met een coverwerkje. De buufjes in Huessen mogen trots zijn.

Meer info staat HIERO. Meer nummers staan DAARO. Alle nummers beluisteren? Dat kan, ze staan op Spotify (ook weer HIERO).

foto: Nick Helderman

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*