Dierenheld Peter vertelt

Dieren Nei-js!

Want de bekendste dierendokter van Doornenburg en Lingewaard en Nederland – Peter Klaver uut de Kerkstroat – gaat vanaf nu regelmatig filmpjes plaatsen op het wereldwijde web over dieren. En dan hebben we het niet over knoaze en wiepse maar over dieren uit zijn dagelijkse praktijk.

Dat zijn meestal niet de meest doorsnee hujjes en katten maar olifanten, leeuwen of toekans. Om maar es wat te noemen.

Zelf zegt hij het zo: “Dierenarts Peter Klaver gaat vanaf vandaag video’s plaatsen op internet om u te voorzien van dierennieuws, dierengezondheid en wat er is gebeurd in zijn praktijk”.

Hartstikke leuk toch als je een dierenvrind bent? En wie is dat nou niet? De allereerste aflevering hebben we maar meteen hieronder geplaatst en is eigenlijk niet meer dan een aankondiging. We wachten dan ook in spanning op de allereerste ‘echte’ aflevering.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*