Nei-jjoarsconcert met Nicole Rudi

Kasteel Doornenburg organiseert ook in 2020 weer een aantal ridderzaalconcerten.

Op zondag 19 januari trapt pianiste Nicole Rudi af. Nicole werd in 1995 in Wolfsburg (Duitsland) geboren in een Duits-Oekraïense familie en begon op haar vijfde met piano spelen. Op haar negende kreeg ze haar eerste wedstrijdervaring en won ze in de daaropvolgende jaren een aantal prijzen op nationale en internationale wedstrijden.

Op 15-jarige leeftijd verhuisde Nicole voor pianolessen van prof. Wolfgang Zill, waar ze vervolgens haar Bachelorsdiploma cum laude behaalde aan de Universiteit voor Muziek, Drama en Media in Hannover. Ze was ook winnaar van de Louis Spohr Ondersteuning Prijs voor “Bijzondere Artistieke Prestatie“.

Op het afwisselende en klassieke programma staan zondag muziekstukken van Bach uit Das Wohltemperierte Klavier, Sonates van Haydn, Janácek en Beethoven. Het recital wordt afgesloten met een opgewekte Polonaise van Chopin.

SHOWTIME: 11.00 uur, inloop 10.30 uur. Entree € 12,50.

Reserveren? Zéér gewenst via cultuur@kasteeldoornenburg.nl of telefoon 06 – 1039 5449

foto: foggy akiko

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*