2020… de Nei-jjoarsrecepties (3)

(vervolg) Ook prachtharmonie St Caecilia Doornenburg vierde het nei-je joar met een receptie.

In het Ontmoetingscentrum was de grote zaal afgeladen vol. Familie, vrienden en fans van de muziekvereniging waren aanwezig en genoten van de muziek door slagwerkers en muziekorkest. Met name het nummer ‘Devil with Symphony’ – een bewerking van een Rolling Stones nummer – sloeg mede door de zang van Sem van der Hijden erg aan.

Bud Joosten bood daarna namens het instrumentenfonds aan penningmeester Peter van Megen een bijdrage van € 3.000 aan. Het bedrag wordt dit jaar besteed aan het broodnodige onderhoud van een aantal instrumenten.

Ook beschermheer Leonard van Nispen tot Pannerden was aanwezig en mocht 4 jubilarissen een speldje opprikken. Laurien Timmermans (12,5 jaar lid), Henk Jansen (50 jaar lid), Harry Spaan (60 jaar lid) en Jo van Deelen (70 jaar lid) mochten allemaal één voor één naar voren komen.

Het officiële gedeelte werd afgesloten met de uitreiking van de Kapelaan Walters Trofee aan trompettist Bert van Deelen (verslag staat HIERO), waarna de hoofdconducteur iedereen bedankte en uitnodigde om na te babbelen aan de bar van het OoCéé. U snapt… ook hier werd het weer een latertje.

(wordt vervolgd)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*