2020… de Nei-jjoarsrecepties (1)

Als na de ‘feesten’ rond Oud en Nieuw de kruitdampen zijn opgetrokken, de handen, ogen en oren door hulpverleners zijn verbonden en de materiële schade wordt opgenomen dan beginnen verenigingen en organisaties al vrij snel met ‘de Nei-jjoarsreceptie’.

En die zijn er legio in de regio.

In Doornenburg trapt voetbalvereniging GVA op Nei-jjoarsdag af. Niet met de bal maar met het heffen van het glas, want ook dat is een aangename sportieve bezigheid. De voetbalvereniging bestaat in 2020 precies 75 jaar en dus zijn er een aantal ‘speciale activiteiten’ gepland.  Ook won Rob Peters de GVA-award werd het fonkelnei-je logo van de club onthuld.

Het feest ging nog lang door tot in de kleine uurtjes met DJ Marcel Leijser.

(wordt vervolgd)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*