Jaap Stienstra nei-jste voorzitter schippersvereniging

Doornenburg barst gewoon van de verenigingen en clubjes en groepjes.

Zo bestaat er al sinds 5 november 2008 een schippersvereniging. Een aantal (oud)schippers hebben elkaar toen onder leiding van Jo Leenders gevonden waarna de vereniging werd opgericht. De naam ‘Sterreschans’ werd snel gevonden omdat schippers daar vroeger konden aanleggen met hun schip.

Welnu.. .bij schippersvereniging Sterreschans Doornenburg heeft een bestuurswisseling plaatsgevonden. VoorzitterT Henk van Loenen heeft na negen jaar de voorzittershamer overgedragen aan zijn opvolger Jaan Stienstra.

Onlangs werd Henk door medebestuurder Peter van Megen in het schipperszonnetje gezet tijdens de jaarlijkse ledenvergadering in het Ontmoetingscentrum.

Meer info over de vereniging en de activiteiten staat HIERO.

foto: Jaap Stienstra

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*