Bert van Deelen wint Kapelaan Walters Trofee

In de propvolle grote zaal van het Ontmoetingscentrum won zaterdagavond Bert van Deelen de Kapelaan Walters trofee.

De prijs, die jaarlijks door prachtharmonie St. Caecilia wordt uitgereikt aan iemand die dat jaar bijzondere inzet heeft vertoond voor de vereniging en haar leden, werd door harmonie Eindboas Marcel Knuiman uitgereikt.

Bert is een zéér betrokken lid van de harmonie en zet zich veelvuldig in als intermediair tussen de harmonie en andere verenigingen en organisaties”, aldus de eindboas. “Hij zoekt samenwerking en vormt naast anderen een solide basis voor de vele activiteiten die de harmonie onderneemt, zoals bijvoorbeeld afgelopen jaar de Scary Symphony concerten. Daarvoor zijn wij hem als vereniging heel veel dank verschuldigd.”

Bert ontving de felbegeerde prijs in aanwezigheid van zijn vrouw Karin. Beiden spelen blaaströt in het harmonie orkest van de 104-jarige vereniging.

Een uitgebreid verslag van de avond volgt later.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*