RIght Direction Music sluit jaar af in Fort Pannerden

Zo gedurende die eerste dagen van 2020 komen er nog steeds berichtjes van de feestdagen binnen in de toch al overvolle mailbox van de redactie.

Zo werd duidelijk dat op 22 december jl. de band RDM uut Gendt nog een bezoekje bracht aan fort Pááándere. Een feestelijk optreden in een sfeervolle omgeving, want de vrijwilligerTs van fort Pááándere hadden hun stekkie leuk opgepimpt met kerstbomen, kerstballen en oliebollen.

Zelf verwoordde de band het als volgt: “2020 staat voor RDM in het teken van vooruitgang. Zo zal het repertoire worden vernieuwd en uitgebreid en is er de ambitie om op meer plaatsen buiten de gemeentegrenzen te spelen. In de huidige samenstelling en met alle apparatuur en verlichting voorhanden ziet RDM mogelijkheden genoeg!

Kijk, hier spreekt een enthousiast setje muzikanten die Lingewaard en omgeving wil wakker schudden.

En dat hebben ze vlak vóór de kerstdagen in de Klompenwaard ook gedaan. Dat wordt nog wat komend jaar!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*