Nieuwe wandeling in Doornenburg!

** PERSBERICHT **

Houdt u van wandelen, maar komt u er niet aan toe? Of kunt u geen lange afstand lopen en vindt u het gezellig om met een groep mensen te lopen?

Dan is de wandelgroep de Doornenstappers wat voor u!

De Doornenstappers wandelen zelfstandig (zonder begeleiding), vrijblijvend, zonder aan- of afmelden. Elke woensdag om 10.00 uur bij het Ontmoetingscentrum (Kerststraat 3, Doornenburg). Eerste wandeling is op woensdag 8 januari in het nieuwe jaar.

Een wandeling duurt ongeveer een half uurtje tot drie kwartier (max. 3 km) en de routes zijn zo gemaakt dat er onderweg bankjes staan om uit te rusten, mocht dat nodig zijn. Na afloop bent u van harte welkom om bij het Ontmoetingscentrum een kopje koffie of thee te komen drinken.

Deze wandelgroep is opgezet door tweedejaars studenten van de HAN Nijmegen in samenwerking met Stichting Welzijn Lingewaard en Sportdorp Doornenburg. Bij de eerste paar keren wandelen zullen de HAN-studenten meelopen die de wandelgroep hebben opgestart. De wandelingen zijn op eigen risico.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u mailen of bellen naar Sport- & Cultuurcoach Quint van de Ven (06 13966536), q.vandeven@swlingewaard.nl Stichting Welzijn Lingewaard.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*