Wie wint 10e Kapelaan Walters Trofee ?

Zaterdagavond 4 januari a.s. opent Harmonie St.Caecilia het nei-je joar met haar traditionele nieuwjaarsbijeenkomst in het Ontmoetingscentrum van Doornenburg.

Na een kort muzikaal openingsprogramma door slagwerkgroep, jeugdgroep en het harmonieorkest wordt er teruggekeken op het afgelopen jaar.

Een jaar met veel successen voor de klup van de hoofdconducteur. EINDBAAS Marcel Knuiman roept die avond in ieder geval al een aantal jubilarissen op het matje naar voren en werpt vervolgens één (1!!) blik in de toekomst. Want er staan in het fonkelnei-je jaar 2020 ook weer een aantal activiteiten op het programma.

Bovendien wordt er die avond met spanning uitgekeken naar de uitreiking van de Kapelaan Walters Trofee. De prijs, die is genoemd naar de oprichter van St.Caecilia in 2016, wordt dan voor de 10e maal uitgereikt aan de persoon die zich op uitzonderlijke wijze heeft ingezet voor de vereniging.

Na het officiële deel – dat ongeveer een uur zal duren – is er voor belangstellenden gelegenheid de jubilarissen en winnaar van de Kapelaan Walter Trofee te feliciteren en samen feestelijk te toosten op het nieuwe jaar.

De toegang is gratis en iedereen wordt van harte uitgenodigd! SHOWTIME op zaterdag 4 januari a.s. is om 19.00 uur. Locatie: Ontmoetingscentrum Doornenburg.

Jubilarissen van de harmonie tijdens de nieuwjaarsreceptie 2019

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*