Top2000 concerten opnei-j megasucces! (1)

De drie Top2000 concerten, die op 28, 29 en 30 december jl. werden gehouden in het Doornenburgse Ontmoetingscentrum, zijn ook dit jaar weer een groot succes gebleken.

Opnei-j hing het enthousiaste publiek bij de derde editie van de populaire concerten aan de lippen van de Top Doornenburg Band.

En dat was te verwachten, want al bij de start van de kaartverkoop op 1 november jl. waren na een half uur alle 360 kaarten volledig uitverkocht. Een geweldige coverband in combinatie met een sfeervol, intiem café zijn de hoofdingrediënten waarmee ook deze editie een swingend muzikaal einde vormt van 2019. En super populair is onder muziekliefhebbers.

Hoewel het feest officieel pas om 20:30 uur zou beginnen stonden iedere dag al een groot aantal feestneuzen ruim voor aanvang voor de deuren van het dorpshuis. MuziekliefhebberTs houden van een goede plaats in het Top2000 Café waar ze de muziek goed kunnen horen én alles goed kunnen zien.

Bij de ingang werd iedereen voorzien van een leeftijdsarmbandje, maar dat was eigenlijk niet nodig want het overgrote deel van de bezoekers was reeds lang, zéér lang geleden de 18-jarige leeftijd gepasseerd. (wordt vervolgd)

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*