Het Grote Doornenburger Jaaroverzicht (12 en slot)

Het jaar loopt ten einde en ook Doornenburg moet eraan geloven: de onvermijdelijke jaarlijstjes!
Want wat gebeurde er allemaal afgelopen jaar in het durpke dat we allemaal zo goed kennen? DeDoornenburger zette het belangrijkste nei-js nog eens op een rijtje, zittend onder de kerstboom in de kerstkribbe met een tapasplankje en een goed glas whisky…

December 2019

Doornenburg viert de verjaardag van de Goedheiligman en zwaait hem uit op 6 december. Het Ontmoetingscentrum scoort met een royale subsidie van het VSBfondss en de senioren van ons durpke vieren een sfeervolle kerstviering.

En hoewel er geen kerstmarkt wordt gehouden dit jaar staat de KERSTRUN wél op de agenda. Het sportevenement wordt gehouden onder ijzige omstandigheden.

Op de Pááánderseweg ontstaat een lange file die uren duurt als gevolg van de boerenprotesten rondom Arnhem en Nijmegen. VeerpontEindboas Jos werkt zich ut muk om alle autos over het Pááánders kanaal te krijgen.

DJ Van Hest krijgt tijdens de Winterkermis van de schutterij zo’n 500 bezoekers zó warm dat het dak bijna van de schutterstent ging. Een aanloop naar de vele kerstactiviteiten zoals bij de Merlijntjes en de Topo2000 concerten in het Ontmoetingscentrum.

En dan is het 31 december 2019… de hoogste tijd voor een nei-j, vers joar voor Doornenburg en haar inwoners.

Wij wensen iedereen alle goeds, veul gezondheid, vriendschappen en vooral héél veel lachen toe voor het fonkelnei-je joar dat nu op de deur staat te bonken!

Tot in 2020! En OANDELIP MEDDADING!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*