Het Grote Doornenburger Jaaroverzicht (11)

Het jaar loopt ten einde en ook Doornenburg moet eraan geloven: de onvermijdelijke jaarlijstjes!
Want wat gebeurde er allemaal afgelopen jaar in het durpke dat we allemaal zo goed kennen? DeDoornenburger zette het belangrijkste nei-js nog eens op een rijtje, zittend onder de kerstboom in de kerstkribbe met een tapasplankje en een goed glas whisky…

November 2019

Op 1 november start de fonkelnei-jste kasteelmanager Maaike Kool op kasteel Doornenburg. Tegelijkertijd start bij SPAR Witjes de voorverkoop van de drie TOP2000 concerten die eind december weer in het OC plaatsvinden. Ver vóór half zes ’s morgens liggen de eerste enthousiastelingen al voor de deur van een verbaasde Walter Witjes. Ook dit keer zijn alle 360 kaarten binnen een half uur uitverkocht.

Bauke Huisman houdt een lezing bij de Historische Kring over WOII, Sinterklaas komt aan op kasteel Doornenburg en waait door een ijzige wind bijna weg, en er wordt een ‘Floris weekend’ gehouden in datzelfde kasteel waar precies 50 jaar geleden de opnames van de tv serie werden gemaakt.

Mieneke van Alst verschijnt op regionale en landelijke zenders omdat ze graag chips lust, GVA1 scoort de eersteperiodetitel en Ans Ketelaer opent haar schoonheidssalon ‘MooiByAns’.

Het vertrouwde gezicht van de Rabo geldautomaat verdwijnt en wordt vervangen door de Geldmaat.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*