Gemeente houdt Nei-jjoarsreceptie op 7 januari 2020

Onze EINDBAZEN van gemeente Lingewaard houden ieder jaar hun traditionele NEI-JJOARS RECEPTIE.

Ook dit jaar staat dat op de planning en wel op dinsdag 7 januari 2020. Dit keer reist het hele gezelschap af naar zaal Providentia bij de buufjes in Gendt om daar kroam hèjjes te schudden, te speechen over het afgelopen EN komend jaar, en vooral veel van OANDELIP MEDDADING te doen.

Fonkelburgemeester Josan Meijers houdt rond 19:30 uur haar Nei-joarswoordje en hèjjes schudden kan – behalve met de burgemeester – ook met de collegeleden Johan Sluiter, Helga Witjes, Theo Janssen, Aart Slob en gemeentesecretaris Jan Wijnia en alle partners. Natuurlijk is IEDEREEN in Lingewaard van harte uitgenodigd.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*